Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Centre Odontologic Cornella

Especialistes en rehabilitació oral i ortodòncia a Cornellà de Llobregat

telèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Més de 30 anys dedicats a la teva salut bucodental. En Centri Odontologic Cornellasom especialistes en tractaments de rehabilitació oral i oferim totes les especialitats. El nostre gran diferencial és la qualitat i l'atenció al pacient. Realitzem escàner intraorali comptem amb l'últim en aparatología. Estètica dental, odontologia general, cirurgia, ortodòncia... Demana la teva cita i veuen a veure'ns, estarem encantats de retornar-te el somriure.

Realitzem blanqueamiento dental amb Zoom, la marca número 1 per a retornar-li a les teves dents el seu blanc natural i col·loquem carillasdentals.

Una altra de les nostres especialitats és l'ortodòncia dental per a corregir la mossegada i l'alineació de les teves dents. Treballem amb ortodòncia Invisalign, que consisteix en una fèrula personalitzada que es va modificant i on ningú notarà que portes ortodòncia. També comptem amb brackets.

Si has perdut un o més dents, en Centri Odontologic Cornella podem ajudar-te. Realitzem implants dentals d'alta gamma i de gran qualitat. També treballem regeneració òssia i realitzem qualsevol tractament d'odontologia general i periodoncia. Càries, gingivitis... Treballem amb sedació conscient.

Demana la teva cita i veuen a veure'ns! En Centri Odontologic Cornellà creiem que la prevenció és el millor atac. Volem ajudar-te a recuperar el somriure i volem que perdis la por al dentista.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carretera d'Esplugues, 62 08940 Cornellà de Llobregat Barcelona
Carretera d'Esplugues, 62 08940 Cornellà de Llobregat Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied